HANIMELİ
HANIMELİ FORUMA HOŞ GELDİNİZ
LÜTFEN ÜYE OLUN
YADA GİRİŞ YAPIN


HANIMELİ

GÜNLÜK SIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN HERŞEY BURADA
 
AnasayfaKapıTakvimAramaKayıt OlGiriş yap
MESAJLARINIZI BEKLİYORUZ
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 7 kişi C.tesi Mayıs 02, 2015 3:04 am tarihinde online oldu.
En son konular
» 2 RENK ÖRGÜDE İP GEÇİŞLERİ NASIL YAPILIR
C.tesi Kas. 06, 2010 2:02 pm tarafından comet70

» Cezmi Ersöz / Yedek Sevgili
Cuma Haz. 18, 2010 6:45 pm tarafından Admin

» kadın çeşitleri
Perş. Haz. 03, 2010 8:51 pm tarafından EMİNEM

» BEDRİ RAHMİ EYÜPOĞLU----Sitem
Perş. Mayıs 20, 2010 7:15 pm tarafından EMİNEM

» Christina Aguilera -----Hurt
Paz Mayıs 16, 2010 1:17 pm tarafından EMİNEM

» Alicia Keys When You Really Love Someone
Paz Mayıs 16, 2010 12:58 pm tarafından EMİNEM

» bedirhan gökçe---- kime ne
C.tesi Mayıs 15, 2010 8:30 pm tarafından EMİNEM

» DUT
Perş. Mayıs 13, 2010 6:35 pm tarafından EMİNEM

» ANNE
Salı Mayıs 04, 2010 10:38 pm tarafından Admin

En iyi yollayıcılar
Admin
 
EMİNEM
 
nilüfer
 
comet70
 
nurmutfakta
 
Eminedantelorgu
 
SEREN
 
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Ocak 2017
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
TakvimTakvim

Paylaş | 
 

 EV YAPIMI LAHMACUN

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin


Oğlak çin astrolojisi : Ejderha
Mesaj Sayısı : 178
Kayıt tarihi : 24/01/10
Yaş : 40
Nerden : İSTANBUL

MesajKonu: EV YAPIMI LAHMACUN   Ptsi Mart 15, 2010 1:15 pm


Malzemeler
3 su bardağı un
½ paket yaş maya
Tuz ve ılık su

İç harcı için
250 gr kıyma
2 orta boy soğan
1 domates
1 yeşilbiber
1 tatlı kaşığı salça
1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz, karabiber, kimyon

Yapılışı
Maya az ılık suyla bir kase içinde eritilerek mayalandırılır. ( Yemek tarifleri )Daha sonra mayayı un, tuz karışımına ekleyerek yoğurmaya başlıyoruz. İhtiyaca göre ılık su ekliyoruz çok cıvık olursa da un ekliyoruz, sonuçta yumuşak bir hamur elde edip 30-45 dk arası mayalandırıyoruz. Bu arada iç harcımızı hazırlıyoruz. Bütün malzemeleri doğrayıcıya alıp hepsini birden ufacık olana kadar çekiyoruz. Mayası gelen hamurumuzu ufak bezelere ayırıp tek tek pasta tabağı büyüklüğünde açıyoruz. Açtığımız hamurun her yerine kaşık yardımıyla iç harcımızdan sürüyoruz. Bu işlemi hamuru teflon tavaya koyduktan sonra yapmanızı öneririm. Orta hararetli ateşte önce ağzı kapalı olarak daha sonra kapağı açarak pişiriyoruz.



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://hanimeli.eniyiforum.org
 
EV YAPIMI LAHMACUN
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PSD YAPIMI !!(ResimLi)
» yılların ustasından boya yapımı
» portal nasıl yapılır?
» Yoğun İstek Üzerine İndex Yapımı (ByİkİzLeR-Resimli)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANIMELİ :: İlk kategoriniz :: HAMUR İŞLERİ-
Buraya geçin: