HANIMELİ
HANIMELİ FORUMA HOŞ GELDİNİZ
LÜTFEN ÜYE OLUN
YADA GİRİŞ YAPIN


HANIMELİ

GÜNLÜK SIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN HERŞEY BURADA
 
AnasayfaKapıTakvimAramaKayıt OlGiriş yap
MESAJLARINIZI BEKLİYORUZ
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 9 kişi Paz Tem. 30, 2017 5:59 pm tarihinde online oldu.
En son konular
» 2 RENK ÖRGÜDE İP GEÇİŞLERİ NASIL YAPILIR
C.tesi Kas. 06, 2010 2:02 pm tarafından comet70

» Cezmi Ersöz / Yedek Sevgili
Cuma Haz. 18, 2010 6:45 pm tarafından Admin

» kadın çeşitleri
Perş. Haz. 03, 2010 8:51 pm tarafından EMİNEM

» BEDRİ RAHMİ EYÜPOĞLU----Sitem
Perş. Mayıs 20, 2010 7:15 pm tarafından EMİNEM

» Christina Aguilera -----Hurt
Paz Mayıs 16, 2010 1:17 pm tarafından EMİNEM

» Alicia Keys When You Really Love Someone
Paz Mayıs 16, 2010 12:58 pm tarafından EMİNEM

» bedirhan gökçe---- kime ne
C.tesi Mayıs 15, 2010 8:30 pm tarafından EMİNEM

» DUT
Perş. Mayıs 13, 2010 6:35 pm tarafından EMİNEM

» ANNE
Salı Mayıs 04, 2010 10:38 pm tarafından Admin

En iyi yollayıcılar
Admin
 
EMİNEM
 
nilüfer
 
comet70
 
nurmutfakta
 
Eminedantelorgu
 
SEREN
 
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Aralık 2017
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
TakvimTakvim

Paylaş | 
 

 PRATİK BİLGİLER-1-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
avatar

Oğlak çin astrolojisi : Ejderha
Mesaj Sayısı : 178
Kayıt tarihi : 24/01/10
Yaş : 40
Nerden : İSTANBUL

MesajKonu: PRATİK BİLGİLER-1-   C.tesi Ocak 30, 2010 10:51 pm

EKMEKLERİN KÜFLENMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN,
EKMEK DOLABINA BİR KAÇ ADET KESME ŞEKER KONUR.

YUMUŞAYAN BİSKÜVİLER FIRINA KONURSA
2 DAKİKADA SERTLEŞİR.

ÇEŞİTLİ TATLILAR HAZIRLANAN TEPSİYİ
UNLAMAK YERİNE, BİSKÜVİLERDEN ARTA KALAN
KIRIKLAR KULLANILABİLİR.

PATATESLERİ HAŞLARKEN ,SUYA BİRAZ SİRKE
YADA LİMON SUYU KOYARSANIZ ,PÜRENİZ BEMBEYAZ OLUR.


BÜYÜKLÜKLERİ AYNI OLAN PATATESLER.
AYNI ZAMANDA HAŞLANIR.

PATATESLERİ KARARMAMASI İÇİN
SOĞUK SU DOLU BİR KABIN İÇİNE ATIN.

TAVUĞUN YANINA PATATES KIZARTACAKSANIZ ,
ÖNCE TAVUĞU,SONRA AYNI YAĞDA PATATESLERİ KIZARTIN.


ARTAN HAŞLANMIŞ PATATESLERİ YENİDEN ISITMAK
PEK İYİ NETİCE VERMEZ.
BU SEBEPLE BUNLARI UFAK UFAK DOĞRAYIN .
ERİTİLMİŞ TEREYAĞINDA SOĞAN VE BİR TUTAM
TUZ İLE HAFİFÇE KIZARTIN.
İNCE İNCE KIYILMIŞ MAYDANOZLA SÜSLEYİN.
ÇOK LEZZETLİ BİR GARNİTÜR OLACAKTIR.


YEMEĞİNİZİN TUZUNU FAZLA KAÇIRMIŞ OLABİLİRSİNİZ.
BUNUN İÇİN İÇİNE BİR KAÇ DİLİM PATATES ATARAK
FAZLA KAÇAN TUZDAN KURTULMANIZI SAĞLAYACAKTIR.


SARMISAK VE BADEMİN KABUKLARINI SOYMAK
HOŞ BİR İŞ DEĞİLDİR.SICAK SU DOLU BİR
KAPTA
BİR SÜRE BEKLETİRSENİZ KOLAYCA SOYULACAKTIR.


KIZARTMA YAPARKEN YAĞIN ÇATLAYIP PATLAMASINI
İSTEMİYORSANIZ,YAĞIN İÇİNE BİR TUTAM TUZ ATARAK
BU SORUNU HALLEDEBİLİRSİNİZ.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://hanimeli.eniyiforum.org
 
PRATİK BİLGİLER-1-
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANIMELİ :: İlk kategoriniz :: PRATİK BİLGİLER :: GÜNLÜK HAYATIMIZIN KOLAYTIRICI FORMÜLLERİİ-
Buraya geçin: